Background

PUBG is gratis te spelen tot en met 8 juni op Steam

PUBG

PUBG is dit weekend gratis te spelen op Steam. Het event is al gestart en zal duren tot en met 8 juni. In dit weekend kun je het spel ook met 50% korting oppikken. Voor meer informatie kun je terecht op de Steam pagina van de game.

PUBG is bijna 4 jaar geleden uitgebracht door de PUBG Corporation. Het is een Battle Royale waarin je met 100 spelers tegelijk het speelveld opgegooid wordt. Als je als laatste speler nog in leven bent win je de match. Het is een van de meest gespeelde Battle Royale games op de wereld. Het spel heeft 4 maps en meerdere game modes waaronder Solo, Duo en Squad. Dit betekent dat je het spel dus met een verschillend aantal vrienden in kunt gaan. Tijdens het spelen verdien je ook rewards. Deze rewards zijn in de vorm van een Battle Pass met gratis en betaalde rewards. Een van de laatste updates van de game is een opschoning van de map Vikendi.

Gratis weekend

PUBG is dit weekend gratis te spelen op Steam. Je kunt met het spel aan de gang vanaf dit moment tot en met 8 juni. In deze periode is het spel ook 50% afgeprijsd zodat je het kunt oppikken als je het leuk vindt. Je krijgt toegang tot de volledige game. Het enige stukje van het spel dat niet toegankelijk is, is de in-game shop. Dit is natuurlijk om je te beschermen tegen het besteden van geld in de game waar je alleen maar toegang toe houdt als je het spel aanschaft. De rewards die je binnenhaalt tijdens het spelen behoud je als je het spel koopt. Dit betekent dat al je progressie van dit weekend niet voor niets is. Je kunt gewoon verder spelen met je poppetje als je het spel later zou aanschaffen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation