21 mei 2024

Gran Turismo 7 aangekondigd voor Playstation 5

Gran Turismo 7 screenshot

Play Has No Limits! Polyphony Digital toont de eerste beelden van de next-gen Gran Turismo game op Playstation 5. Zoals verwacht ziet de game er adembenemend uit. Check hier beneden de allereerste details.

Gran Turismo 7 voor Playstation 5 brengt alle beste features uit eerdere delen samen in deze gloednieuwe race-titel. Een nóg meer realistische race-ervaring staat je op te wachten mede dankzij haptic feedback. Hier door voel je de banden op de weg. Dankzij de gloednieuwe 3D audio technologie kan je door te luisteren opmaken waar de andere auto’s ongeveer vandaan komen. Scheurt er zo meteen iemand langs je linkerzijde, zit er nog een vlak achter je, of komt er een van rechts?

From classic vehicles and tracks to the reintroduction of the legendary GT Simulation Mode – Gran Turismo 7 brings together the best features from past installments of the series alongside the future. An even more realistic driving experience awaits thanks to haptic feedback, which brings to life what it’s like when the tires hit the road. PS5’s immersive 3D audio allows players to sense the position of other cars and drivers around them. Coming to PlayStation 5.

Gran Turismo 7 verschijnt exclusief voor Playstation 5. Er is geen datum of tijdsbestek bekend gemaakt. Dit houdt waarschijnlijk in dat de game niet verschijnt dit najaar, maar pas ergens in 2021.

Heb je al het andere Playstation 5 nieuws al gelezen? Spider-Man: Miles Morales is aangekondigd en verschijnt dit najaar nog! Er komt ook een gloednieuwe game van Guerrilla Games uit Amsterdam. Je raadt het natuurlijk al: Een gloednieuwe Horizon. Horizon 2: Forbidden West. Demon’s Souls keert terug op Playstation 5. Het ziet er naar uit dat het een ontzettend dikke remake wordt!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →