28 februari 2024

Horizon: Forbidden West aangekondigd voor Playstation 5

Horizon: Forbidden West
Horizon: Zero Dawn zette Nederland voor een lange tijd aan de top van de gaming charts. De game was een meesterwerk vanuit de studio van Killzone, Guerrilla Games. nu is het tijd om naar het verboden westen te gaan in Horizon: Forbidden West.

Horizon: Zero Dawn gaat door naar een tweede deel genaamd Forbidden West. Dit deel gaat verder op het eerste deel, waar we op het einde een duwtje in de rug krijgen naar dit westen toe. We weten nog vrij weinig over de game, behalve dat deze er geweldig uit zal gaan zien. We hopen dat deze game een nieuwe bar zal leggen voor games in het algemeen en een goeie aftrap voor het eerste fiscale jaar van de Playstation 5. Bekijk de adembenemende trailer hier beneden.

Hermen Hulst, ex-hoofd van Guerrilla Games, ging eerder dit jaar om naar een nieuwe functie als hoofd van Playstation Worldwide Studios. Hij zat nu waarschijnlijk met trots te kijken hoe de game een tweede deel aankondigde na een immens succes van de eerste. We hopen dat de game snel uitkomt, maar dit kan nog een aardige tijd duren.

Check onze site voor al jouw PS5 nieuws en nog veel, veel meer games die deze avond aan werden gekondigd. 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →