Background

Horizon: Forbidden West aangekondigd voor Playstation 5

Horizon: Forbidden West
Horizon: Zero Dawn zette Nederland voor een lange tijd aan de top van de gaming charts. De game was een meesterwerk vanuit de studio van Killzone, Guerrilla Games. nu is het tijd om naar het verboden westen te gaan in Horizon: Forbidden West.

Horizon: Zero Dawn gaat door naar een tweede deel genaamd Forbidden West. Dit deel gaat verder op het eerste deel, waar we op het einde een duwtje in de rug krijgen naar dit westen toe. We weten nog vrij weinig over de game, behalve dat deze er geweldig uit zal gaan zien. We hopen dat deze game een nieuwe bar zal leggen voor games in het algemeen en een goeie aftrap voor het eerste fiscale jaar van de Playstation 5. Bekijk de adembenemende trailer hier beneden.

Hermen Hulst, ex-hoofd van Guerrilla Games, ging eerder dit jaar om naar een nieuwe functie als hoofd van Playstation Worldwide Studios. Hij zat nu waarschijnlijk met trots te kijken hoe de game een tweede deel aankondigde na een immens succes van de eerste. We hopen dat de game snel uitkomt, maar dit kan nog een aardige tijd duren.

Check onze site voor al jouw PS5 nieuws en nog veel, veel meer games die deze avond aan werden gekondigd. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation