Background

Stray komt in 2021 naar de PlayStation 5

Stray

Stray, een game waarin je een kat speelt die verdwaald is, komt in 2021 naar de PlayStation 5. Gisteren kregen we de eerste teaser trailer te zien tijdens het PS5 reveal event. Het spel speelt zich af in een stad waar alleen robots lijken te leven.

Gisteren was het reveal event van de PlayStation 5. Tijdens het event hebben we veel games gezien, waaronder een aantal titels waar we al op zaten te wachten. Een game die niet geheel verwacht was, is de game Stray. In Stray speel je een kat die verdwaald is een stad waar alleen maar robots lijken te leven. Het doel van het spel is om je weg naar huis terug te vinden. We hebben gisteren alleen nog maar een teaser trailer gezien, dus we hebben nog geen idee hoe de gameplay eruit gaat zien. De artwork van de game ziet er in ieder geval indrukwekkend uit en het concept brengt iets nieuws naar de game wereld.

Release datum

Stray zal in 2021 op de PlayStation 5 verschijnen. Het is nog onbekend in welk deel van het jaar de game uit gaat komen. Het spel wordt ontwikkeld door BlueTwelve Studie en Annapurna Interactive. De makers van de game zijn ook nog steeds op zoek naar medewerkers, dus het spel zal nog volop in het ontwikkelproces zitten. Meer informatie over de game en de vacature kun je vinden op hun website. De PlayStation 5 is niet het enige platform waarop Stray uitgebracht zal worden. Het spel zal in ieder geval ook naar Steam komen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation