Background

Harvest Moon: One World gameplay trailer

Harvest Moon One World

Harvest Moon is terug in Harvest Moon: One World. De farming game verschijnt dit najaar voor Playstation 4 en Nintendo Switch. Tijdens de New Game+ Expo werd er een korte gameplay trailer getoond.

De allereerste New Game+ Expo ever is een soort Nintendo Direct waarbij de wat minder bekendere aankondigingen worden gedaan. Harvest Moon: One World passeerde ook even langs met een kort en krachtige gameplay trailer. Het zijn de eerste beelden die we mogen zien van de game. Een prima blik op de gekozen grafische stijl, gameplay, setting en meer.

Kijk jij uit naar de nieuwe Harvest Moon? Wat was jouw favoriete farming game tot nu toe? Benieuwd naar opkomende farming titels? Houdt zeker onze website in de gaten! Binnenkort verschijnt bij ons de review van Story of Seasons: Friends of Mineral Town. Harvest Moon: One World verschijnt dit najaar voor Playstation 4 en Nintendo Switch. Er is nog geen exacte release datum vrijgegeven. Er zijn ook nog geen details omtrent een mogelijke upgrade naar de volgende generatie.

Heb jij de New Game+ Expo gevolgd? Wat was jouw favoriete titel?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation