Background

Ubisoft toont Watch Dogs: Legion gameplay en release datum

Watch Dogs Legion

Ubisoft Forward trapt af met de nieuwste Watch Dogs: Legion. We krijgen eerst een supertoffe short film te zien, die vervolgt wordt door een gameplay trailer.

We krijgen een stukje verhaal voor Legion mee, in combinatie met in-game cutscenes die een idee van de graphics geven. De game heeft veel bekende Ubisoft elementen, waaronder factions en een open wereld. Waar Watch Dogs uniek is, is in het kunnen recruiten van een boel NPC’s. Na het starten van je missie kan je kiezen uit je gerekruteerde leden, die ieder een andere manier van aanpak brengen. Zo heb je drone experts, wegwerkers en nog veel meer. Wie je speelt zal bepalen hoe je de missie aan gaat pakken.

Je ziet verschillende gadgets, waaronder een hoverboard die jou over poorten laat vliegen. De drone expert heeft een schietbare en bestuurbare drone. Als je goed je best doet, kan je ook Albion soldiers rekruteren. Dit zijn de soldaten die eigenlijk bij de corrupte overheid horen. Zo’n agent kan jou overal binnenkrijgen, maar doe niets verdachts, anders hebben ze je zo door en heb je een kogel in je hoofd hangen. Ieder personage heeft zo zijn eigen skillset. Zo heb je in de tweede missie die ze laten zien een John Wick achtige huurmoordenaar, die snel en deskundig te werk gaat. Het is aan jou om de gehele game een revolutie te beginnen, doe je mee?

Watch Dogs: Legion verschijnt op 29 oktober 2020! Ga jij de game halen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! De Far Cry 6 leak moet nog komen!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation