Background

Far Cry 6 gelekt via PSN

far cry 6 tn

Ubisoft Forward zal deze zondag om 21:00 plaatsvinden. Het lijkt er echter op dat er in de PSN een slip-up is gemaakt, gezien een volledig nieuwe Far Cry gelekt is. Dus, wat kunnen we verwachten?

Far Cry 6 zal een iets brutere setting hebben dan Far Cry 5 en New Dawn. In die 2 delen konden we lekker de hillbilly uithangen, maar nu lijkt de villain weer iets minder meme-baar. Zo zal volgens de leak Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul) de slechte jongen uit gaan hangen. De game zal uitkomen voor PS4 en zal Smart Delivery naar de PS5 ondersteunen. De game zal zich, volgens de leak, in Yara af gaan spelen. Yara is een tropisch paradijs bevroren in de tijd. Anton Castillo (Esposito) is de dictator van Yara en wilt Yara weer maken wat het eerder geweest is.

Far Cry 6

Zijn zoon Diego zal in zijn bloederige voetstappen moeten volgen. Hoe deze schurken uit gaan pakken is nog maar de vraag, maar het is immens tof om een acteur als deze te zien in een Far Cry game. Het is jammer voor Ubisoft dat de game gelekt is, maar het geeft de fans een boel hype! Dit staat er ongeveer in de officiële samenvatting:

Welcome to Yara, a tropical paradise frozen in time. As the dictator of Yara, Anton Castillo is intent on restoring his nation back to its former glory by any means, with his son, Diego, following in his bloody footsteps. Their ruthless oppression has ignited a revolution.

FIGHT FOR FREEDOM
Play as Dani Rojas, a local Yaran and become a guerrilla fighter to liberate the nation

YARA TORN APART
Fight against Anton’s troops in the largest Far Cry playground to date across jungles, beaches and Esperanza the capital city of Yara

GUERRILLA FIREPOWER
Employ makeshift weapons, vehicles, and Amigos, the new Fangs for Hire to burn the tyrannical regime to the ground

Far Cry 6

Word jij ook zo enthousiast van deze leak? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation