Background

Devil May Cry: Pinnacle of Combat lanceert eind dit jaar in China

Devil May Cry Pinnacle of Combat

Er is een gloednieuwe Devil May Cry game op komst. Er zijn echter twee nadelen verbonden aan deze game. Het is een smartphone game, én verschijnt tot nu toe enkel in China. De game leent veel elementen uit voorgaande delen.

Devil May Cry: Pinnacle of Combat is een smartphone spin-off van de hack & slash gigant en is in ontwikkeling bij Yunchang Game sinds 2017. De mobiele actie RPG neemt veel elementen over uit Devil May Cry 3, 4, 5 en DmC. Qua uiterlijk lijkt de game het meest op het derde deel. Pinnacle of Combat vormt een soort mengelmoesje van voorgaande delen in één.

De meeste locaties en monsters lijken afkomstig uit Devil May Cry 3. Zo zien we bekende wapens, locaties en zelfs bazen zoals Beowulf. Afgelopen december werden ook meer details getoond omtrent toevoegingen van andere games zoals Phantom uit de eerste twee delen en locaties uit het vierde deel.

In juli 2020 heeft TapTap een online evenement georganiseerd waarbij meerdere games de revue passeerde. De smartphone hack & slash was ook onderdeel van de line-up.

https://youtu.be/hM1gb26yXxw

In de nieuwe beelden zien we een gloednieuwe boss en zien we hoe de controls ongeveer werken. Chinese fans hoeven niet lang te wachten om aan de slag te gaan met Devil May Cry: Pinnacle of Combat. 27 juli verschijnt er een beta versie van de game. Deze is enkel toegankelijk voor de Chinese markt. Yunchang Game is van plan om de game in zijn volledigheid te lanceren in het vierde kwartaal van 2020, wederom alleen in de Chinese markt. Er zijn nog geen details of plannen bekend voor een globale, of westerse versie van de game.

Kijk jij al uit naar een nieuwe Devil May Cry game? Heb je het vijfde deel al gespeeld? Check hier nog eens onze review van vorig jaar!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation