Background

PUBG geeft Sanhok een rework

PUBG

Het is weer zo ver, PUBG geeft een bestaande map een complete rework! Eerder was Vikendi aan de beurt  met een complete make over, nu was het aan Sanhok om in een heel nieuw jasje gestoken te worden.

Met update 8.1  komt de map weer online. De makers van PUBG hebben het gedaan zodat de spelers een betere game beleven. Volgens hen heb je nu een beter gebalanceerde game met hoe de map er nu uit ziet. Het werkt beter, de map draait beter en is mooier dan daarvoor. De makers zijn echt voor het gevoel gegaan dat je als speler in een verloren stad loopt. Iets wat eerder misschien nog niet helemaal zo voelde.

PUBG

Met de update zijn alle belangrijke plekken opgefrist met een prachtig nieuwe layout. Geen één plek ziet er meer het zelfde uit als eerst. Het zijn nog wel de zelfde plekken, maar mooier en beter. Zo is bootcamp vooral wat gefinetuned, net wat mooier opgesteld en wat meer visueel verscherpt. Maar zoals Mongnai is compleet aangepast. Het ligt op dezelfde plek maar nu is er geen dorpje meer, strijk nu neer met je team op Airfield. Misschien drop je zelfs bij een toffe Motor Glider? De Docks zijn aangepast tot een toffe partyzone genaamd de Getaway. De Docs was niet populair, het lag uit de route en de loot was slecht. De Getaway is een resort wat tot de nok toe is gevuld met goede loot. Een betere plek om te looten dus! Verder zijn de Ruins en de Cave nog het zelfde van thema alleen aangepast en verbeterd.

PUBG

Tot slot is er een compleet nieuwe feature in de game. PUBG geeft spelers een nieuwe manier om aan loot te komen, namelijk de Loot Truck! Een groot pantser voertuig wat spawned ergens op de map. Al rijdend door de map valt dit grote gevaarte zeker op. Wanneer je er één tegenkomt kan je schade toebrengen aan de wagen. De Loot Truck zal dan loot en gear droppen achter zich. Wanneer je als team genoeg spullen hebt om de wagen vol te pompen met lood en bijvoorbeeld granaten kan het zijn dat je de wagen sloopt. Dit resulteert in betere loot en gear! Pas wel op, de wagen aanvallen maakt natuurlijk een hoop geluid en andere spelers komen dan zeker even een kijkje nemen…

Dus gooi die appel en speel een paar goede potjes in de vernieuwde PUBG map Sanhok!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation