Background

State of Decay 3 onthuld voor Xbox Series X en PC

State of Decay 3

State of Decay 2 was een oké game met helaas te veel verbeterpunten. Tijdens de nieuwste Xbox Series X onthullingen vanmiddag, werd een derde deel voor de serie aangekondigd met een cinematic trailer. Wij zijn benieuwd of deze game verbeteren zal op de vorige, jij ook?

Deze open world zombie survival game maakt hopelijk meer indruk dan de vorige. De ontwikkelaars geven het in ieder geval nog lang niet op. State of Decay 2 was daarentegen ook geen slechte game in de basis, maar de game had te veel issues. Critics waren niet zo hard voor de game, spelers daarentegen waren best kritisch. De game kreeg volgens spelers net geen voldoende. Het was een hit-or-miss voor velen. Dit terwijl de originele State of Decay prima werd ontvangen. Laten we hopen dat 2 jaar feedbackverwerking en ontwikkelingstijd genoeg is om deze derde titel in de reeks een meer waardige te maken voor de ontwikkelaars. Bekijk de cinematic trailer hier beneden!

State of Decay 3 heeft nog geen release datum, de game zal waarschijnlijk volgend jaar pas verschijnen. Laten we hopen dat de ontwikkelaars de tijd nemen om deze game een groter succes te maken dan de allereerste en al helemaal dan deel 2.

Kijk jij uit naar de game? Laat het ons weten in de reacties hier of op Facebook! Ook deze game zal verschijnen op Xbox Series X en PC, via digitale of fysieke aankoop zowel als Xbox Game Pass.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation