19 april 2024

Mike Shinoda composeert vandaag nummer voor Gamescom

mike shinoda lp

Mike Shinoda is een man van veel talenten. Hij was onder andere back-up vocalist en rapper in Linkin Park, rapper in Fort Minor en heeft een succesvolle solo act. Ook composeert en schrijft hij altijd al zijn eigen muziek. Nu mag hij dit doen voor Gamescom 2020!

Mike Shinoda doet al een lange tijd meerdere malen peer week livestreamen op Twitch. Soms toont hij zijn eiland op Animal Crossing of speelt hij een paar potjes van een shooter. Elders doet hij echter muziek composeren, samen met zijn fans en kijkers. Fans hebben ook vaak invloed op zijn uiteindelijke nummers. Zo  bracht hij onderstaand nummer ‘Open Door’ uit met een aantal fans die zelfs mochten inzingen voor het refrein! Nu is Mike Shinoda gevraagd om dit met zijn fans wederom te doen, maar dan voor de Opening Night Live op 27 augustus tijdens Gamescom 2020.

Shinoda zal dit nummer vandaag composeren op zijn Twitch kanaal.  Dit zal vanaf 7 uur vanavond beginnen. Wil jij dus zien hoe Mike Shinoda het officiële nummer voor de Opening Light Live van Gamescom 2020 schrijft? Check dit dan zeker op zijn kanaal!

Kijk jij mee? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Had je al gezien dat Halo: Infinite is uitgesteld?

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →