25 februari 2024

Unknown 9: Awakening aangekondigd tijdens ONL

Unknown 9 Awakening

Gamescom kondigt vroeg tijdens de Opening Night Live, gepresenteerd door Geoff Keighley, Unknown 9: Awakening aan. Deze narrative-based game ziet er qua setting en CGI in ieder geval tof uit. Wij zijn benieuwd naar de gameplay!

Keighley ging van het E3 seizoen, vol presentaties onder de Summer Game Fest naam, naar de Gamescom Opening Night Live. Daar werd voor het Unknown 9 universum een game aangekondigd, ontwikkeld door Reflector Entertainment. Bekijk de trailer hier beneden:

Hoe de game gaat spelen is dus nog niet bekend, wel kan je hier beneden een samenvatting lezen over Unknown 9 als universum, zodat je toch een beeld krijgt van de ervaring die het verhaal zal gaan bieden.

UNKNOWN 9 is an immersive, globe-spanning adventure that lets YOU shape the future of Unknown 9. The Leap Year Society is recruiting Quaestors to join its ranks. Your mission? To get to the bottom of strange happenings all over the world by solving puzzles and participating in virtual events. Your efforts here will ripple through the entire U9 universe.

Verder is er nog niet veel bekend, kijk jij uit naar deze story-based ervaring? Laat het ons weten op Facebook! Call of Duty: Cold War kreeg ook een nieuwe Cinematic!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →