Background

World of Warcraft Shadowlands releasedatum bekend

World of Warcraft Shadowlands

World of Warcraft Shadowlands is langsgekomen tijdens Gamescom Opening Night Live. We kregen een cinematic trailer te zien over de ascendence van Uther. Daarnaast werd ook de releasedatum van de game bekendgemaakt. Vanaf 27 oktober kunnen we aan de slag met de game.

Gamescom Opening Night Live heeft al een aantal nieuwe titels laten zien. Naast nieuwe games werden er ook nieuwe beelden van World of Warcraft Shadowlands getoond. We kregen een cinematic te zien waarin Uther naar de Shadowlands gaat. Hij moet zich daar ontwikkelen om te kunnen ascenden, maar zijn duistere historie met Arthas zit hem in de weg. Hij laat uiteindelijk zijn wond van Frostmourne zien en dan wordt de dreiging van Arthas meer serieus genomen. De cinematic laat ons wat onderdelen van de politiek van de Shadowlands zien.

Releasedatum

De cinematic van Uther was niet het meest interessante nieuws van het segment over World of Warcraft Shadowlands. Aan het eind van het segment werd ons namelijk verteld dat er eindelijk een releasedatum van de expansion bekend is. We kunnen aan de slag gaan met Shadownlands vanaf 27 oktober. De expansion kan nu al gepre-purchased worden voor spelers die al zeker weten dat ze gaan spelen. Er zijn 4 edities van de expansion die aangeschaft kunnen worden: de base edition, de heroic edition en de epic edition. De base edition geeft je alleen de expansion en de twee andere edities bieden een 120 level character boost en nog veel meer! Voor meer informatie kun je terecht op de Blizzard pagina van Shadowlands.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation