Background

Just Cause ontwikkelaar zoekt mensen voor nieuw project

just cause avalanche

In de huidige tijd lijkt het onmogelijk dat er bedrijven zijn, die zoeken naar nieuw personeel. Avalanche Studios zoekt namelijk naar nieuwe ontwikkelaars op meerdere fronten. De reden: hun grootste AAA-game ooit!

Na 4 Just Cause delen zoekt Zweedse studio Avalanche naar nieuwe medewerkers, waaronder ontwikkelaars, voor een nieuwe titel. Deze nog onbekende game zal het grootste project ooit worden voor de studio. De studio had volgens @MauroNL al 6 projecten in ontwikkeling. De studio heeft 3 divisies onder de naam. Hier valt dus ook de divisie onder, bekend van Rage 2 en Just Cause.

Deze serie van 5 Tweets verteld het verhaal van Avalanche’s huidige doelstellingen. Deze vraag is vooral gericht naar programmeurs, maar ze zoeken nog meer personeel. Ze willen de animatie technologie vooruit brengen voor deze nieuwe game. Het kan een nieuwe Just Cause zijn, mar het lijkt voor nu eerder op een volledig nieuwe IP voor Avalanche.

Kijk jij uit naar een nieuwe IP voor Avalanche Studios? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook. 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation