26 februari 2024

Just Cause ontwikkelaar zoekt mensen voor nieuw project

just cause avalanche

In de huidige tijd lijkt het onmogelijk dat er bedrijven zijn, die zoeken naar nieuw personeel. Avalanche Studios zoekt namelijk naar nieuwe ontwikkelaars op meerdere fronten. De reden: hun grootste AAA-game ooit!

Na 4 Just Cause delen zoekt Zweedse studio Avalanche naar nieuwe medewerkers, waaronder ontwikkelaars, voor een nieuwe titel. Deze nog onbekende game zal het grootste project ooit worden voor de studio. De studio had volgens @MauroNL al 6 projecten in ontwikkeling. De studio heeft 3 divisies onder de naam. Hier valt dus ook de divisie onder, bekend van Rage 2 en Just Cause.

Deze serie van 5 Tweets verteld het verhaal van Avalanche’s huidige doelstellingen. Deze vraag is vooral gericht naar programmeurs, maar ze zoeken nog meer personeel. Ze willen de animatie technologie vooruit brengen voor deze nieuwe game. Het kan een nieuwe Just Cause zijn, mar het lijkt voor nu eerder op een volledig nieuwe IP voor Avalanche.

Kijk jij uit naar een nieuwe IP voor Avalanche Studios? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook. 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →