Background

Ubisoft kondigt Riders Republic aan voor 2021

Riders Republic

Ubisoft toont ons een gloednieuwe IP onder de naam Riders Republic. Het betreft een Mass Multiplayer Online Extreme Sports game. Hte oogt een beetje als een Extreme Sports variant van The Crew, maar dan met veel meer spelers.

In Riders Republic bevind je je in een gigantische wereld met wouden, grasvelden, sneeuwbergen, rotsen en nog veel meer. Je bent geheel vrij om te doen wat je wilt. Zo kan je met een snowboard van een rotswand afgaan als je wilt. De eerste beelden van de game tonen ons al veel verschillende sporten waaronder Skiën, snowboarden, BMX, wielrennen en nog veel meer. Je kunt je personage volledig aanpassen in verschillende waanzinnige manieren. Zo heb je zelfs T-rex pakken die je aan kunt trekken.

Naast free-roam zijn er ook verschillende races en evenementen waar je aan kunt mee doen. Zo toont Ubisoft een race waarin je met zo’n 100 man tegelijk met een BMX van de berg af moet racen. Verder zien we bekende evenement voorbij komen zoals Red Bull Rampage en de X Games.

Riders Republic verschijnt 25 februari 2021 voor de huidige en volgende generatie consoles. Er zijn geen specifieke consoles genoemd.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation