Background

Nintendo Direct Mini gepland voor 17 september

Nintendo Direct Mini september

Er verschijnt 17 september om 16:00 een gloednieuwe Nintendo Direct Mini Partner Showcase. In tegenstelling tot de voorgaande partner showcase verschijnt deze wél met een aankondiging vooraf. De show staat in het teken van third-party games die naar de Nintendo Switch komen.

De voorgaande Direct Mini Partner Showcase verscheen plotseling zonder pardon op Youtube. Onder andere Just Dance 21, World of Tanks en Kingdom Hearts: Melody of Memory werden hierin getoond. De aanstaande showcase verschijnt in ieder geval in een traditionele livestream vorm.

Dit is ondertussen de derde maand op rij waarin Nintendo een kleine partner showcase organiseert. Voorheen was het een beetje om de stilte rondom Nintendo te verbreken. Nintendo heeft aardig haar best gedaan om fans nog gerust te stellen dit jaar. Zo krijgen we onder andere Super Mario 3D All-Stars en een gloednieuwe Hyrule Warriors game in het Breath of the Wild universum!

De showcase van juli 2020 toonde ons eindelijk Shin Megami Tensei V. Deze verschijnt ergens volgend jaar exclusief voor Nintendo Switch. Nintendo toonde ons ook een beelden van Shin Megami Tensei 3: Nocturne Remastered. Deze verschijnt ook in 2021.

Nintendo Direct Mini

Zit jij al met een bakje popcorn klaar? Check hier beneden de video waarin de livestream morgen van start gaat. Zie je om 16:00!

https://www.youtube.com/watch?v=Bg4e8zv39Fw&feature=youtu.be

Welke games hoop jij te zien tijdens deze partner showcase?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation