Background

Wat is Amazon Luna?

Google Stadia, xCloud, PS Now, Nvidia GeForce Now, Vortex, Shadow, gaat er al een belletje rinkelen? Juist, Amazon gaat zich met Luna ook wagen aan het hele cloudgaming fenomeen. Laten we hopen dat het hen beter af gaat dan sommige concurrentie.

Het bedrijf zet stappen in de cloudgaming diensten door Amazon Luna te introduceren met Control, Resident Evil 7, GRID, Yooka-Laylee and The Impossible Liar en Brothers: A Tale of Two Sons. Er zal ook een samenwerking verschijnen met Ubisoft, maar deze verschijnt pas later dit jaar of volgend jaar. Hiermee kan je Ubisoft games spelen op release dag, althans, dat is voor nu het plan. Het zal inhouden dat jij games in deze service via de cloud kan gaan spelen. Zo hoef je niks te downloaden en kan je op meer dan alleen jouw PC deze games gaan uitspelen.

Amazon laat weten dat ze mikken naar meer van dit soort samenwerkingen of zoals zij het noemen: Themakanalen. Amazon Luna krijgt ook een eigen controller, een beetje zoals Google Stadia. Luna zal in de eerste 6 maanden een 6 Dollar per maand gaan kosten. De controller zal 60 Dollar gaan kosten. Er is nog geen indicatie over wanneer Amazon Luna naar Europa zal komen. De dienst kan gebruikt worden op iOS, Android, PC, Mac en Amazon Fire TV. Fire is de equivelant van Google Chromecast!

Amazon Luna

Of en wanneer Amazon Luna naar ons kleine landje komt is nog niet zeker. Maar, toch zijn we benieuwd naar jouw mening. Denk jij dat deze service Stadia kan overtreffen? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

 

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation