29 mei 2024

Pokemon Sword & Shield: The Crown Tundra komt eraan

sword shield pokemon

Pokemon Sword & Shield, Pokemon Go en Pokemon Home krijgen meer informatie over de aankomende plannen voor de rest van 2020. Zo krijgt The Crown Tundra een release datum en meer!

Vanaf 23 oktober zal The Crown Tundra beschikbaar zijn als tweede deel van de Season Pass voor Pokemon Sword en Shield. Iedere versie zal hetzelfde verhaal dragen met uiteenlopende personages. Je gaat dit keer niet naar een eiland vol zon, zuipen, ziekenhuis, nee! Je gaat naat de ijskoude toendra’s. Daar kan je weer een tiental Pokemon vangen die ontbreken aan de Pokedex. Evenals alle legendarische Pokemon ooit in Pokemon. Er zullen ook fysieke bundels verschijnen op 6 november, waarin de base-game samen met de 2 DLC te koop zullen zijn. Er komt een co-op modus genaamd Dynamax Adventure, waar je vanaf eagle-perspectief Dynamax Pokemon kunt vinden om te bevechten en vangen. Ook zal er een nieuw tournament zijn met nieuwe gevechten.

Om deze release van 23 oktober te vieren, kan je 8 verschillende Pikachu krijgen middels codes. De eerste Pikachu kan je al krijgen door P1KACHUGET in te vullen in je Pokemon Sword/ Shield game!

PoGo to Home!

Voor het eind van 2020 kunnen Pokemon Home gebruikers dan eindelijk hun Pokemon Go avontuur omzetten naar Home en vervolgens naar de Switch games. Er hangen een aantal beloningen vast aan het gebruik maken van de transfer. Zo krijg je een Mythical Melmetal een Gigantamax vorm krijgt! Ook kan je in jouw Pokemon Go game de Mystery Box weer gebruiken om Meltans te vangen voor jouw Shiny Melmetal! Check ook de aangekondigde Galarian Slowking!

Giga Melmetal Sword Shield

Galarian Slowking

Ben jij benieuwd naar The Crown Tundra? Laat het ons weten op Facebook!

 

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →