Background

Jaag op Koroks in Hyrule Warriors: Age Of Calamity

Age of Calamity

Hyrule Warriors: Age Of Calamity verschijnt op 20 november 2020 voor de Nintendo Switch. Alsof mijn beurs nog niet genoeg pijn gaat doen in november… Maar, gister liet Nintendo een in-depth gameplay video zien voor de game en die zag er geweldig uit!

Nintendo Treehouse staat bekend om het showcasen van gameplay voor aankomende Nintendo titels, daar was deze aflevering geen uitzondering in te bekennen. De video laat de map zien voor Age of Calamity en vooral wat gameplay van verschillende personages. De UI, map, gameplay en characters lijken op een snellere versie van Breath of the Wild. De game ziet er daadwerkelijk veelbelovend uit.

Nu op naar het belangrijke nieuws: KOROKS! Dit zijn de kleine leuke plantjes die we in Breath of the Wild konden verzamelen. Het lijkt erop dat deze ook in Age of Calamity op te jagen zullen zijn! Het is nog niet zeker welke beloningen vast gaan hangen aan het vinden van de Koroks. Wordt het weer een gouden berg aan kak? We zullen het zien op 20 november!

Toch zie je dat de combat er echt tof uit gaat zien. Grafisch komt de game aardig overeen met Breath of the Wild. Ook de UI en map lijken erg accuraat qua in ieder geval design. Age of Calamity kan zomaar de grootste verrassing van het jaar worden, wat denk jij?

Wat vind jij van de Age of Calamity gameplay tot dusver? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation