Background

Destruction Allstars naar PS Plus, uitgesteld naar februari 2021

Destruction Allstars

Playstation 5 Exclusive Destruction Allstars is uitgesteld naar februari 2021. De game zou oorspronkelijk gelijktijdig met de release van de nieuwe console op 12 (USA en Japan) en 19 november (Europa) verschijnen.

We hebben nog niet veel nieuws of beelden mogen zien van Playstation 5’s Destruction Allstars en dat terwijl de game binnenkort al verschijnt. Vandaag komen we achter de reden waarom. De game is simpelweg nog niet af. Goed nieuws bij slecht nieuws, de game wordt vanaf release twee maanden gebundeld in de Playstation Plus line-up. Indien je een Playstation Plus lidmaatschap hebt, is de game dus kosteloos te downloaden volgend jaar.

Volgende week krijgen we nieuwe beelden en details omtrent de game. Spelers die de game al vooruit hebben besteld krijgen het bedrag volledig teruggestort. De bestelling wordt geannuleerd. Je hebt hoe dan ook een Playstation Plus abonnement nodig om online te kunnen gamen in games die niet free-to-play zijn, dus losse verkoop is nergens voor nodig!

Dit betekent wel dat de lanceer line-up van de Playstation 5 iets is uitgedund. Op dit moment komen de volgende game in ieder geval wél uit op dag 1:

  • Spider-Man: Miles Morales (ook op Playstation 4)
  • Godfall (ook op PC)
  • Demon’s Souls
  • Sackboy: A Big Adventure (ook op Playstation 4)
  • Astro’s Playroom (vooraf geïnstalleerd)
  • Devil May Cry 5: Special Edition (ook op Xbox Series X|S)

Daarnaast zijn er heel veel cross-gen titels die verschijnen rond de release van de Playstation 5 met upgrade mogelijkheden. Call of Duty: Black Ops Cold War, Assassin’s Creed Valhalla en Dirt 5 zijn enkele voorbeelden van deze cross-gen titels.

Was jij van plan om aan de slag te gaan met Destruction Allstars op Playstation 5? Nog een paar maandjes geduld, waarschijnlijk betekent dit wel dat nóg meer mensen de game gaan spelen vanaf februari!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation