Background

Control en Hitman 3 ook naar Nintendo Switch

Control

Maar er is een catch. De games worden namelijk niet op jouw apparaat geïnstalleerd. Je streamt de spellen naar je console toe, waardoor je wel een internetverbinding nodig hebt.

De control Ultimate Edition is nu al verkrijgbaar via de Nintendo eShop. Het is tevens de allereerste Remedy game die verschijnt op een Nintendo platform. Hetzelfde geldt overigens voor de Hitman reeks op Nintendo Switch. Deze staat gepland voor 20 januari 2021.

https://youtu.be/n31K86R7N2k

Je hebt voortdurend een sterke internetverbinding nodig om gebruik te maken van de games in de cloud. Gelukkig is het niet helemaal op de gok. Je mag launcher downloaden in de Nintendo eShop om de game eventjes uit te proberen. Zo zie je of je internetverbinding stabiel genoeg om de game te kunnen spelen. Indien je verbinding niet sterk genoeg is, of afzwakt tijdens het spelen zal je de verbinding met de game verliezen.

Dit is de eerste keer dat games via een cloud worden aangeboden op Nintendo Switch in Nederland. Voorheen werden games via de cloud op Nintendo Switch al aangeboden in Japan. Zo speelde je in Japan al Resident Evil 7, Assassin’s Creed Odyssey en Phantasy Star Online 2 al op Nintendo Switch. Deze games zijn voorlopig nog niet verkrijgbaar via de cloud versie voor ons in Nederland.

Ga jij aan de slag met Control of Hitman op Nintendo Switch? Zie je graag andere games verschijnen op Nintendo Switch via het cloud programma?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation