25 mei 2024

Cyberpunk 2077 krijgt 2 disks op PS4

Cyberpunk Keanu Reeves

Cyberpunk 2077 komt met 2 disks voor de huidige gen Playstation 4. Het minimum opslag geheugen dat ze van je vragen valt daarentegen nog aardig mee.

Cyberpunk 2077 is al een aantal keer vertraagd. De game lijkt nu echt uit te komen op 10 december 2020. Ook krijgen we 19 november nog een Night City Wire livestream over Keanu Reeves en de muziek in de wereld van Cyberpunk 2077. De game krijgt uiteindelijk ook een next-gen upgrade.

Na de delay van Cyberpunk 2077 waren mensen een beetje verward. Gaat de game dan wel echt uitkomen op 10 december 2020? Volgens een Reddit gebruiker wel. Hij werkt bij een bedrijf dat inmiddels de promotionele materialen binnen heeft. Dit is een grote hint naar een dit maal daadwerkelijke release.

Company I work for has just been sent all this promo stuff! Its deffo out on the 10th from r/cyberpunkgame

Dit hier boven bewijst natuurlijk niks, maar het is een sprankeltje hoop dat de game dit maal daadwerkelijk op 10 december uit zal komen. Maar, wat opmerkelijk is, zijn de box art leaks die dezelfde Reditter op het forum zet. Op de voorkant kan je duidelijk de inhoud van de box zien. Je krijgt stickers, een game kaart, postkaarten, toegang tot digitale content en 2 disks. Op de achterkant is duidelijk te zien dat de game minimaal 70GB nodig zal hebben. De uiteindelijk texture pack voor de next-gen consoles zal nog meer geheugen vereisen.  Bekijk de foto’s hier beneden:

cyberpunk 2 disks cyberpunk 2 disks

Hebben jullie zin in Cyberpunk 2077? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Check ook onze review van Destiny 2: Beyond Light!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →