Background

Je nieuwe droombaan: Pokémon Consultant

Pokémon Consultant

Ja, echt. Als je een grote fan bent van Pokémon, met een nadruk op ‘grote’ is dit misschien wel dé baan voor jou. Een echte Pokémon Consultant. Chinese tech-gigant Tencent is er naar op zoek.

Tencent, een grote speler op gebied van gaming in hoofdzakelijk de Chinese markt is op zoek naar Pokémon fans. Er zijn 19 baanopeningen beschikbaar die in het teken staan van Pokémon. De meest opvallende in het rijtje is wel de “Pokémon Consultant”. Wat deze baan precies betekent is nog maar de vraag, maar indien je je beschikbaar stelt, is het voor jou zeker geen uitdaging. Het lijstje met eisen voor de baan is namelijk niet mis. Indien je een Pokémon Consultant wilt worden heb je maar liefst het volgende nodig:

  • Je moet alle Pokémon games hebben uitgespeeld met meer dan 900 uur speeltijd.
  • Ken de geschiedenis van Pokémon.
  • Master Ball rang in Pokémon.
  • Je moet meer dan 500 aflevering van de animeserie gezien hebben.

Ondertussen is het aanbod van deze baan weer offline gehaald. Alle andere 18 banen zijn wel nog beschikbaar. Er kunnen maar twee dingen gebeurd zijn in deze korte periode. Enerzijds hebben honderden Pokémon meesters zich aangemeld voor de Pokémon Consultant baan en is het selectieproces begonnen. Anderzijds beseffen ze misschien dat ze iets te streng zijn en het lijstje gaan aanpassen met iets meer realistische eisen. Een lijstje eisen zodat je naast het spelen en kijken van Pokémon ook nog wat tijd over hebt om je baan als Pokémon Consultant 40 uur per week uit te voeren.

Zou jij in aanmerking komen voor deze unieke baan?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation