Background

Pokemon Diamond & Pearl krijgen een remake

Diamond Pearl Logo's

Geruchten gingen rond over een potentiële remake van Pokémon Diamond en Pearl. Dat gerucht is vandaag werkelijkheid geworden. Word deze remake hetzelfde als die van Pokémon Yellow? Nee! Is dat erg? Helemaal niet, kijk maar naar de trailer!

De remake van Diamond en Pearl gaan onder de namen Brilliant Diamond en Shining Pearl. Ze behouden de originele chibi stijl en hebben een grote hoeveelheid aan heldere kleuren gebruikt. Ik persoonlijk smelt weg bij de gedachten dat ze zo dicht bij de originele stijl blijven, terwijl er toch degelijk verbetering is in de resolutie, kleuren en details. Het gaat een nostalgische ervaring beloven, die ervoor zorgt dat ik mijn Nintendo Switch even goed ga ontstoffen. Redactielid Nicholas had het al over iets met secondelijm en zijn Switch… Bekijk de trailer hier beneden!

Er is helaas nog geen datum bekend voor de games, wel is bekend dat ze later dit jaar nog zullen verschijnen! De ontwikkelaars, ILCA, Inc., staan onder andere bekend als degenen achter Pokémon Home. De originele games kwamen uit in 2006, dat is dus 15 jaar geleden. Lijkt ons een mooie tijd voor een toffe remake. Deze aankondiging kwam gepaard met een aantal andere bijzonderheden, die je op onze site terug kan vinden!

Kijk jij uit naar de remake van Diamond en Pearl? Laat het ons weten in de reacties op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation