19 april 2024

Forspoken (Project Athia) krijgt nieuwe trailer

forspoken project athia

Alhoewel maar twee minuten, Project Athia krijgt eindelijk een nieuwe trailer. Square Enix geeft de game ook eindelijk een naam: Forspoken!

Wat gelijk op valt, is dat er goed gescholden wordt in Forspoken. De main character genaamd Frey, of Fray, wordt gespeeld door Ella Balinska. Zij is bekend van de 2019 reboot van Charlie’s Angels. Ook neemt zij het voortouw in deze showcase, waar ze verteld veel zin te hebben in het tot leven brengen van haar personage. Het lijkt erop dat de game ook wel veel verhaalelementen zal krijgen en het geen hersenloze actiegame wordt.

De gameplay zelf ziet er grafisch in ieder geval veelbelovend uit, met scherpe scenes en diepgaande details. De combat zit er nog karig uit, niet de combat zelf maar hoe veel we er van konden zien! Maar, de game is dan ook nog volop in ontwikkeling, dus ze gaan nog lang niet alles weggeven. De trailer eindigt met een 20 seconden aan movement en actie. De movement ziet er fluïde en vooral fast-paced uit. Project Athia, nu dus Forspoken, verschijnt in 2022. We zullen nog even moeten wachten, maar hoe meer wij zijn hoe enthousiaster we worden, jij ook?

Wat vind jij van de naam Forspoken? Vond je de gameplay er ook veelbelovend uit zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook.

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →