Background

Forspoken (Project Athia) krijgt nieuwe trailer

forspoken project athia

Alhoewel maar twee minuten, Project Athia krijgt eindelijk een nieuwe trailer. Square Enix geeft de game ook eindelijk een naam: Forspoken!

Wat gelijk op valt, is dat er goed gescholden wordt in Forspoken. De main character genaamd Frey, of Fray, wordt gespeeld door Ella Balinska. Zij is bekend van de 2019 reboot van Charlie’s Angels. Ook neemt zij het voortouw in deze showcase, waar ze verteld veel zin te hebben in het tot leven brengen van haar personage. Het lijkt erop dat de game ook wel veel verhaalelementen zal krijgen en het geen hersenloze actiegame wordt.

De gameplay zelf ziet er grafisch in ieder geval veelbelovend uit, met scherpe scenes en diepgaande details. De combat zit er nog karig uit, niet de combat zelf maar hoe veel we er van konden zien! Maar, de game is dan ook nog volop in ontwikkeling, dus ze gaan nog lang niet alles weggeven. De trailer eindigt met een 20 seconden aan movement en actie. De movement ziet er fluïde en vooral fast-paced uit. Project Athia, nu dus Forspoken, verschijnt in 2022. We zullen nog even moeten wachten, maar hoe meer wij zijn hoe enthousiaster we worden, jij ook?

Wat vind jij van de naam Forspoken? Vond je de gameplay er ook veelbelovend uit zien? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation