Background

Niantic werkt aan Pikmin smartphone spel

Pokemon Go ontwikkelaar Niantic werkt wederom samen met Nintendo, dit maal voor een game gebaseerd op de Pikmin franchise. Net als Pokemon Go, is deze game bedoeld om mensen actief te krijgen!

De Pikmin game is de eerste titel die zal ontstaan, vanuit de nieuwe samenwerking tussen Niantic en Nintendo. De twee bedrijven zullen nog ver in de toekomst samen gaan werken aan onder andere mobile games. Niantic geeft ook aan dat ze meer willen werken en verder willen komen met AR, ook wel augmented reality. Niantic’s Pikmin game zal een aantal bekende characters uit de franchise tot leven brengen! De game zal later dit jaar verschijnen, althans dat is vooralsnog het plan vanuit de ontwikkelaar.  De app moet mensen weer aan het lopen krijgen en mag ook zeker jongeren enthousiasmeren om te bewegen! We leven in een tijd waar het makkelijk is om lang op een stoel te zitten, wilt Niantic deze cirkel doorbreken en kunnen ze dit ook? Het is niet dat het ze niet eerder gelukt is.

Pikmin Niantic Nintendo

Niantic VP of Product Management, Kei Kawai, laat weten dat ze extreem enthousiast zijn over dit nieuwe project en alle toekomstige projecten met Nintendo samen. Ook laten ze weten binnen een paar maanden meer te delen over de Pikmin mobile game! De enige vraag die je misschien kan hebben, is of Pikmin in het westen dezelfde impact heeft als Pokemon. Of nou, eigenlijk is dat antwoord wel duidelijk; nee, waarschijnlijk niet. Maar, Pikmin is zeer zeker groot genoeg om te kunnen slagen. Wij zijn in ieder geval benieuwd, en jij?

Laat ons weten of jij enthousiast wordt van een Pikmin mobile game die jou zal laten bewegen, net als Pokemon Go dit deed of nog steeds doet! Dit kan je doen in de reacties hier beneden of op onze Facebook.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation