Background

Ratchet & Clank uit 2016 nu met 60 FPS op Playstation 5

Ratchet and Clank

Ratchet & Clank, niet de aanstaande Playstation 5 exclusive, maar de reboot uit 2016, is nu speelbaar in 60 FPS op de Playstation 5. Dit laat Insomniac Games weten via een update op Twitter.

De game in kwestie, Ratchet & Clank is nu gratis te spelen voor iedereen onder het mom ‘Play at Home’. Het initiatief van Playstation geeft je direct tot zo’n 10 gratis spellen waaronder Insomniac’s iconische Playstation mascotte uit 2016. Tot heden kon je de game alleen spelen met 30 FPS. De update stond eigenlijk gepland voor april, maar deze is iets eerder af dan gepland. Altijd goed nieuws.

Dat zijn nog niet alle freebies die Insomniac deze week aan ons levert. Spider-Man Miles Morales op Playstation 4 en 5 heeft een gloednieuwe suit gekregen. De Advanced Tech Suit komt gepaard met enkele fixes.

Het nieuwe avontuur in de Ratchet & Clank franchise verschijnt over enkele weken al. Rift Apart verschijnt op 11 juni exclusief voor de Playstation 5. De game maakt gretig gebruik van de supersnelle SSD zoals de verschillende video’s al tentoonstellen. Ratchet springt door portalen naar nieuwe werelden in slechts enkele seconden. We zien ook een hele nieuwe Lombax verschijnen. De vrouwelijke Lombax is nog niet genoemd, al werd er wel een hint omtrent haar naam bekend gemaakt: Rosy.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation