Background

Microsoft voegt 74 FPS Boost titels toe

FPS Boost xbox

Dankzij FPS Boost op de Xbox Series X en Xbox Series S, speel je last-gen games met een sneller verversend beeld. Veel games die enkel speelbaar waren in 30FPS zijn nu speelbaar in 60FPS of zelfs 120FPS.

Kort mar krachtig: Je gameplay ziet er soepeler uit. Voor sommige titels, zoals schietspellen, vechtspellen en snelle actiespellen is dit erg belangrijk, aangezien het verschil op leven en dood net in die ene frame gemaakt kan worden. We zagen eerder al verschillende Bethesda en EA titels toegevoegd worden. Er waren al 23 titels met FPS Boost. Vanaf gisteren is dit nummer verhoogd naar maar liefst 97. En hier stopt het nog niet.

Enkele nieuwe titels die speelbaar zijn in hogere frames zijn Assassin’s Creed: Unity (60FPS), Hollow Knight (120FPS), Deus Ex Mandkind Divided (60FPS) en Far Cry 5 (60FPS).

In totaal zij er nu 97 games die soepeler spelen op Xbox Series X en Xbox Series S.

  • 42 van deze games zijn speelbaar tot 120 FPS op Xbox Series X. 31 van deze games ook op Xbox Series S.
  • 53 van deze games zijn nu speelbaar met 60 FPS op Xbox Series X en Xbox Series S.

Veel van de titels met FPS Boost zijn ook beschikbaar via Xbox Game Pass. Hierdoor kan je zonder extra kosten al even kijken hoe de games van een aantal jaar geleden opeens veel fijner spelen dan je gewend bent. Bekijk hier de hele lijst met games die gebruik maken van FPS Boost.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation