Background

Venom: Let there be Carnage krijgt eerste trailer!

Venom 2 Let there be Carnage

Het onlangs uitgestelde vervolg op Venom heeft vandaag zijn eerste trailer gekregen. We zien niemand minder dan Carnage opduiken. Ook zien we hoe Eddie Brock ondertussen een normaal leven probeert te leven met de symbiote parasiet.

“We are Venom”. De iconische zin uit de supermarkt verlaat onze gedachte nooit meer. Later dit jaar verschijnt het vervolg op Venom, maar voordat het zover is, moeten we het nog even doen met een korte trailer.

Tom Hardy keert terug in Let There Be Carnage om zijn rol als Eddie Brock en Venom aan te nemen. Aan de overkant van Hardy staat Woody Harrelson, die de rol van Cletus Kasady en de krachtige symbiote op zich neemt.

Cletus is een seriemoordenaar en wordt opgesloten in een gesticht. Aangezien hij niet helemaal honderd procent in orde is, maar toch de nodige bloedbaden op zijn kerfstok heeft wordt hij uiteindelijk geëxecuteerd. De fatale spuiten leidden echter niet tot het sterven van Kasady, maar meer tot het ontwaken van de buitenaardse symbiote, Carnage.

Hoe en of de film de al bestaande verhaallijnen gaan vormen moet nog blijken. Carnage is gebruikelijk veel sterker dan Venom. Mede omdat de band tussen Carnage en Kasady van nature veel sterker en puurder is dan die band tussen Eddie en Venom.

Venom: Let There Be Carnage staat gepland voor een release op het witte doek op 24 september 2021. Ga jij ‘m kijken?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation