Background

Resident Evil producent vertrekt naar Bungie

Destiny 2 Bungie

De producent van een aantal vrij recente Resident Evil games verlaat Capcom Japan en gaat werken voor Destiny ontwikkelaar, Bungie. Hij deelt het nieuws via Twitter in een beknopt berichtje.

Peter Fabiano werkte ongeveer 13 jaar voor Capcom en als producent heeft hij onder andere aan de helm gestaan van Resident Evil 7, 3 Remake en 8. Geen slechte opsomming voor zijn CV. Hij vervolgd zijn carrière bij Bungie, de op dit moment onafhankelijke ontwikkelstudio, bekend van Destiny en Destiny 2. En eerder natuurlijk van de originele Halo trilogie, ODST en Reach. Voordat Bungie de Microsoft paraplu vaarwel zei, met Activision in bed dook en Destiny ontwikkelde.

Op dit moment werkt Bungie nog steeds aan de groeiende Destiny franchise. Het is één van de meest populaire shooters op dit moment. Destiny 2, de laatst nieuwe versie van de game krijgt maandelijks updates. Recentelijk is de aller eerste Destiny Raid, de Vault of Glass, opnieuw uitgekomen voor Destiny 2. Deze is grotendeels hetzelfde als vroeger, maar is iets lastiger gemaakt. Voor zowel nieuwkomers als veteranen dus een uitdaging.

Het einde is nog niet in zicht voor Destiny 2. Er staan nog een aantal uitbreidingen gepland voor de shooter. Destiny 3 is vooralsnog niet in zicht. Zonder geld-pompende uitgever gaat dit waarschijnlijk ook nog een hele tijd duren. Volgens Bungie is er ook nog geen noodzaak om een nieuw deel te introduceren. Destiny 2 zit boordevol content, zo veel zelfs dat bepaalde content uit de rotatie wordt gehaald omdat er anders te veel te doen is, de actieve spelers te verspreid zijn en de game te veel ruimte in beslag neemt.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation