Background

De Sims 4 komt met nieuwe game pack!

De Sims 4

Een nieuw stukje gameplay voor de Sims spelers onder ons. De Sims 4 komt namelijk met een gloed nieuwe game pack, dit zal het leven van je Sims aanzienlijk  verrijken. Of nou ja, het huis. Speel nu als echte interieurdesigner!

De droom van veel mensen, oneindig veel huizen mogen inrichten. Hoe leuk dat dit nu ook eindelijk naar De Sims 4 komt? Want voor sommige spelers is juist het perfecte huis bouwen met de mooiste inrichting hét leukste onderdeel van het hele spel. Voor deze spelers zal deze nieuwe carrière een uitkomst kunnen zijn om eens verder te spelen met je familie. Je bent hierbij eigen baas en je kan zeker de hele carrière doorspelen zoals wanneer je in het ziekenhuis werkt of bij de politie. Help je Sims naar leuke klussen en verdien zo je geld!

Je moet connecties zien te maken om natuurlijk je klanten binnen te harken. En niet iedere klant heeft hetzelfde budget, De Sims 4 lijkt daarin gewoon ook op het echte leven. Ook moet je als designer rekening houden met de smaak van je klanten, heel belangrijk natuurlijk. Het is dus de kunst om je klanten  goed te leren kennen.  Waar houden ze van, waar houden ze juist niet van? Een favoriete kleur? Een  speciale hobby of wat voor gezin is het?  Allemaal belangrijke vragen bij je nieuwe werk.

Je kan van je klanten verschillende opdrachten krijgen. Je kan  een heel huis inrichten, een keuken, een badkamer of kinderkamer maar ook een set of een winkel. Dit maakt deze carrière lekker divers en uitdagend. Maar let op, houd je je niet aan de wensen van de klant? Dan kan een onthulling volledig in de soep lopen! Een huilende klant staat namelijk niet goed op je CV… Tevens komt deze uitbreiding met heel veel leuke extra’s en meubels. Zo kan je eindelijk gaan voor een bank met liggedeelte. Of planken? Ja, meer planken in De Sims 4, het werd tijd!

Zorg dat je het basisspel hebt voor je uitbreidingspakketten koopt en ga aan de slag! Veel plezier en succes met deze nieuwe carrière, design je een weg naar de top!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation