Background

Age of Empires 4 komt eindelijk uit op 28 oktober

Age of Empires 4

Zestien jaar na de laatse Age of Empires komt er dan eindelijk een nieuwe Age of Empires uit. Age of Empires 4 komt 28 oktober uit van dit jaar. Een van de bekendste RTS games gaat terug de tijd in naar de tijd rond de middeleeuwen. In de nieuwe trailer zien we beelden van breed scala aan landen en gebieden tijdens de middeleeuwen. Daarnaast zien we ook verbluffende gameplay beelden van een schitterend ogende spel.

Maar er zijn niet alleen schitterende gameplay beelden te zien in de nieuwe trailer van Age of Empires 4. Ook zien we real life beelden die in de game zitten voor het verhaal en voor cinematic doeleindes. Een van de verhaallijnen zal in ieder geval de beroemde Jeanne D’Arc bevatten. Afgaande van de boxart zullen we waarschijnlijk kunnen spelen met in ieder geval vier verschillende regio’s met ieder een historische figuur als hero. Hopelijk krijgen we binnenkort nog meer nieuwe informatie omtrent dit spel.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation