Background

Forza Horizon 5 verschijnt 9 november

forza horizon 5

Playground Games heeft veel in petto voor ons. Forza Horizon 5 laat het Horizon festival verhuizen naar Mexico. Horizon 5 introduceert voor het eerst Expeditions, waar je daadwerkelijke verhaallijnen zal volgen in een volwaardige campaign. Horizon 5 behoudt dezelfde in-game engine als het vorige deel, maar ziet er toch veel en veel beter uit. Je ziet verschillende gebieden, waaronder een actieve vulkaan, grote open gebieden en steden/ dorpjes. De ontwikkelaars brengen murals van echte artiesten naar de game, die je kan verzamelen. De game zal verschillende nieuwe modi bevatten, zo gek als je ze kan bedenken. Bekijk het allemaal in de aankondiging en deep dive hier beneden:

Forza Horizon 5 moet volgens Playground Games de grootste en meest ambitieuze Horizon ooit worden. De game zal op 9 november verschijnen en is vanaf de grond gebouwd voor next-gen Xbox Series S en X. Bekijk de gameplay trailer hier beneden!

Forza Horizon 4 was één van de best ontvangen race games aller tijden, dit zelfde gelde voor 3. Fans hoopten op iets in Japan, China of Mexico. Nou, één van die drie is het uiteindelijk sowieso geworden. De gebieden zien er fenomenaal uit, ze weten precies welke auto’s ze laten zien en ook hoe ze de game showcasen.

Kijk jij er al naar uit? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook. Forza Horizon 5 verschijnt op 9 november 2021 voor Xbox One (X), Series S en X.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation