Background

Marvel’s Guardians of the Galaxy aangekondigd

Guardians of the Galaxy

Tijdens de Square Enix showcase op E3 is Guardians of the Galaxy aangekondigd. Eidos Montreal is de ontwikkelaar en de game zal op verschillende platformen verschijnen. Een release datum is 26 oktober. Bekijk de officiële aankondiging hier beneden:

https://www.youtube.com/watch?v=9Ngsy6Wy7UQ

De trailer laat de rode draad van het verhaal zien. De gameplay die voornamelijk ervaren zal worden als een third person shooter waarin je als Star Lord gebruik maakt van je trouwe pistolen en de unieke gaves van je teamgenoten. Het is duidelijk dat de stijl van Marvel behouden wordt in zowel de karakters als de humor, de interactie tussen de personages zal dan ook een highlight zijn. Bekijk de gameplay trailer hier beneden:

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation