Background

Metroid: Dread is een gloednieuwe 2D Metroid

Metroid Dread

Tijdens de E3 Nintendo Direct van 15 juni kondigt Nintendo een gloednieuwe Metroid game aan. Het is de eerste 2D Metroid game in bijna 20 jaar. Samus Returns was namelijk al een remake van het tweede deel.

In 2017 verscheen Metroid: Samus Returns op de Nintendo 3DS. Het is een remake van Metroid 2 die verscheen op de Nintendo Game Boy. Vier jaar na de release van de laatste 2D Metroid, verschijnt er een nieuwe 2D game binnen de populaire Nintendo shooter franchise.

Zodra de game verschijnt is er ook een Amiibo bundel beschikbaar met de Samus en één van de nieuwe monsters uit de game. Metroid Dread laat niet lang meer op zich wachten. 8 oktober verschijnt de game exclusief op Nintendo Switch.

Het is geen Metroid Prime 4, maar Nintendo laat tijdens de E3 presentatie weten dat ze hard aan het werk zijn met de game. Kijk jij er naar om op aan de slag te gaan met Metroid Dread? Of toch liever eerst Prime 4?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation