Background

Monster Hunter Stories 2 krijgt gameplay trailer

Monster Hunter Stories 2

De Monster Hunter franchise krijgt na Rise weer een nieuwe uitbreiding op de eindeloze lijst aan games: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin. We krijgen eindelijk gameplay te zien voor deze aankomende titel in een wereld vol grote monsters.

Monster Hunter Stories is een spin-off op de main-line Monster Hunter titels. Deze game focust zich meer op een duidelijke verhaallijn. Qua gameplay gaan we richting de Pokémon kant, met een turn-based combatsysteem. Grafisch ziet het er veelbelovend uit en ook de gameplay ziet er tof uit. Buiten de turn-based combat kan je ook kleinere varianten van bekende monsters mounten en ook gebruiken in combat en voor exploratie! Je verzamelt eieren en verslaat grote beesten voor materials, om zo betere armour en wapens te craften. Bekijk de gameplay trailer hier beneden!

https://www.youtube.com/watch?v=alcWNSs52ro

Kijk jij uit naar Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin? Je kan de gratis demo spelen van 25 juni en al jouw progressie mee over nemen naar de game, wanneer je deze koopt. De game zelf verschijnt op 9 juli voor de Nintendo Switch. De game komt ook naar PC!

Laat ons weten of jij zin hebt in een nieuw Monster Hunter verhaal in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation