28 mei 2024

Xbox Design Lab is terug voor Series X en S controllers

Xbox Design Lab

Met Xbox Design Lab konden fans hun eigen Xbox One controller samenstellen. Eigen kleuren kiezen voor de achterkant, voorkant en alle knopjes. De aller eerste fans mochten zelfs hun eigen gamertag op de controller laten zetten.

Na even weg te zijn geweest is Xbox Design Lab nu terug voor de next gen controllers voor Xbox Series X en Series S. De controller werkt ook op Windows en smartphone en is backwards compatible met Xbox One consoles. Eigenlijk is de controller zo goed als identiek aan zijn voorganger, maar heeft get nu een ‘share’-knop, voor het opnemen van video’s en maken en screenshots. Erg vergelijkbaar met de ‘share’-knop op DualShock 4 en de ‘Create’-knop op de DualSense controller.

Wil je je eigen controller ontwerpen? Klik dan op hier! De kosten voor zelf ontworpen controller vallen ook best wel mee. Je kunt kiezen uit alle beschikbare kleuren voor alle aanpasbare onderdelen. Hier kom je dan op een totaalbedrag van $69,99. Wil je eigen naam of tekst op de onderkant van de controller? Dan kost dit $9,99 extra. Voor $79,99 heb je dus een geheel gepersonaliseerde controller, met gratis verzending.

Heb jij al een mooie controller gemaakt? Bekijk hier enkele ontwerpen die wij zo even in elkaar hebben kunnen zetten.

IntheGame Xbox controller
Uiteraard een controller met een intheGame thema. Oranje accenten op een mooie basiskleur.
Nederland Xbox Controller
We blijven even bij de oranje accenten voor deze controller die past bij het EK. Hup Holland Hup!
Xbox 360 controller
Groot fan van de Xbox 360? Herbeleef die Modern Warfare 2 tijden met dit Xbox 360 design!

Heb jij al een tof ontwerp gemaakt of zelfs al je eigen controller besteld? Laat ons dan jouw ontwerp zien via Facebook!

Jordy Gerritse

Zelda fanboy. Retro Collector. Voornamelijk te vinden op het Playstation Network. Gamer sinds ik nog uit de fles dronk. Beide doe ik nog steeds, niets veranderd dus.

Bekijk alle berichten van Jordy Gerritse →