Background

Lost In Random verschijnt op 10 september

Lost in Random

Lost in Random, de EA Original die we een hele tijd geleden al hebben mogen aanschouwen verschijnt na de zomer! Zoink, de makers van de game tonen uitgebreide gameplay beelden tijdens EA Play Live.

Lost in Random is de nieuwe EA Original die binnenkort verschijnt. EA original zijn Indie titels die ontwikkeld worden met ondersteuning van EA. Zoink kennen we misschien al van Ghost Giant, de Playstation VR titel die we ruim twee jaar geleden al gespeeld hebben.

Lost In Random is een actie platformer waarin je samen met je compagnon, Dicey, de koningin te slim af moet zijn. Verzamel muntjes en spendeer de muntjes in een winkel om aanvalskaarten te kopen. Deze kaarten zet je vervolgens in tijdens gevechten om vijanden te slim af te zijn. Afhankelijk van je soort kaarten moet je iedere keer een andere strategie toe passen.

Ook Dicey komt van pas en zoals je met een dobbelsteen kan doen, moet je Dicey rollen om speciale aanvallen uit te voeren. Zo kan Dicey bijvoorbeeld de tijd bevriezen.

Het duurt niet meer lang voordat je Random zelf mag gaan ontdekken. De game verschijnt 10 september op PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation