Background

Alan Wake Remastered aangekondigd en gaat mutliplatform

Alan Wake Remastered

Alan Wake verscheen oorspronkelijk alleen op de Xbox 360 en een paar jaartjes later ook op PC. Onlangs kondigde Remedy Entertainment een remaster aan voor de game. Dit maal voor zowel PC, Xbox als Playstation.

Alan Wake verscheen zo’n 11 jaartjes geleden en vandaag de dag is het al bijna zover om de aan de slag te gaan met de remaster. De ontwikkeling van de nieuwe versie is bijna klaar, laat Remedy weten. De studio laat weten dat ze enorm gedreven zijn door de positieve Alan Wake community, die vandaag de dag nog erg luid is, vandaar ook deze plotselinge aankondiging.

Er is nog geen trailer en er zijn nog geen beelden opgedoken. Voor nu moeten we het doen met de woorden van Sam Lake, de creative Director bij Remedy Entertainment. Alan Wake Remastered bevat het originele verhaal waar nauwelijks aan gesleuteld is. Het is nog steeds zoals vroeger, maar visueel is natuurlijk het een en ander aangepast. Waaronder ook het karakter model van Alan Wake zelf en de cinematics.

Alan Wake Remastered moet dit jaar nog verschijnen. Fans verwachten stiekem een trailer tijdens de Playstation Showcase van 9 september. Wat denk jij? Zodra de game verschijnt is deze verkrijgbaar voor PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation