Background

Uncharted komt naar Playstation 5 en PC

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy komen beide naar Playstation 5 en PC in een Legacy of Thieves Collection. Beide titels worden voorzien van upgrades voor de desbetreffende machines.

Ergens in het begin van 2022 is het tijd om (opnieuw) de actie in te duiken met Nathan Drake en Chloe Frazer. Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy komen beide naar de Playstation 5. Iets na de release van de Playstation 5 versie komen de twee titels ook naar PC. De ontwikkelaars bij Iron Galaxy zijn verantwoordelijk voor de PC versie van de collectie.

Of het nu je eerste of tweede keer is dat je door Uncharted heen speelt, het blijft een genot. Naughty Dog zijn absolute goden als het aankomt op een prachtige wereld in elkaar zetten. Vandaag de dag zien Uncharted 4 en The Lost Legacy er nog schitterend uit en te bedenken dat Het laatste deel met Nathan Drake al ruim 5 jaar oud is.

Voor nu moeten we het helaas even doen met deze minuut-durende trailer waarin we al enkele Playstation 5 beelden te zien krijgen. Deze beelden zien er nu al schitterend uit en persoonlijk kan ik echt niet wachten om te zien hoe Nathan Drake schittert op de Playstation 5.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation