Background

Gran Turismo 7 campaign vereist internet connectie

Gran Turismo 7 kreeg afgelopen week een nieuwe gameplay trailer tijdens Sony’s State of Play. Ook kregen we een release datum van 4 maart 2022. Maar, er is nog wat meer nieuws over de verhaallijn  voor GT7.

Polyphony maakte een toffe trailer met veelzijdige gameplay en dramatische bijna Bloodborne-esque muziek. Deze lieten ze dan ook zien tijdens de State of Play die veel mensen wegblies. Maar, er is ook een nieuwtje waar niet iedereen heel blij van  zal worden.

gran turismo 7

De campaign of story mode voor Gran Turismo 7 zal  meer gaan lijken op dat van de oudere games, op één aspect na; Je moet altijd online zijn om de campaign te kunnen spelen. Dit is iets wat je vaak ziet in race games of shooters. De game zal  weinig offline features hebben. Dit zal voor sommigen wel een irritatiefactor zijn, alhoewel vele anderen er niks van zullen merken.

Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat veel games online features in de campaign modes hebben zitten. Zo is er bijvoorbeeld een café mode en livery editor die beiden al hun online componenten hebben. Sommige racers, waaronder Forza Horizon, maken de campaign mode zelfs volledig online. Voor velen zal dit niet de grootste verrassing zijn, gezien GT Sport dit ook zo had. Toch zijn er weinig mensen die enthousiast worden van dit soort beslissingen.

Wat vind jij van deze beslissing? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook! Moeten games met een verhaallijn always-online bevatten vanwege online componenten die gekoppeld zijn aan de campaign?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation