Background

Monster Hunter Rise Sunbreak aangekondigd voor zomer 2022

Monster Hunter Rise Sunbreak

Het lijkt er op dat G-Rank/Master Rank eerder komt dan verwacht. Capcom en Nintendo openen de Nintendo Direct van 24 september met een uitbreiding voor Monster Hunter Rise.

Waar we voorheen een uitbreiding zagen in de vorm van een Ultimate versie zagen we de met Monster Hunter World een uitbreiding in de vorm van Iceborne. Het lijkt er op dat Capcom de trend van World doorzet in Rise met een benaming voor de uitbreiding. Monster Hunter Rise Sunbreak verschijnt ergens in de zomer van 2022.

De uitbreiding vereist de basisgame, voegt nieuwe gebieden toe, een nieuwe verhaallijn, nieuwe monsters en uiteraard de befaamde Master Rank moeilijkheidsgraad. Er komt ook een gloednieuwe mechaniek in de game, waar Capcom nog niets over wilt verklappen.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation