Background

Nintendo 64 en SEGA Mega Drive onderweg naar Nintendo Switch Online

Nintendo 64 Ocarina of Time

Nintendo gaat eind oktober SEGA Mega Drive titels en Nintendo 64 titels toevoegen aan de Expansion Pass van Nintendo Switch Online. Ga aan de slag met onder andere Super Mario 64 en The Legend of Zelda: Ocarina of Time.

Eind oktober wordt de dienst van Nintendo Switch Online uitgebreid met Nintendo 64 en Sega Mega Drive games. Helaas is je huidige abonnement niet helemaal dekkend. Om toegang te krijgen tot de nieuwe games, moet je een uitbreiding hebben. Er is nog geen prijs bekend voor deze uitbreiding. De volgende Nintendo 64 titels worden toegevoegd aan de uitbreidingspas:

  • Super Mario 64
  • Mario Kart 64
  • Star Fox 64 (4-player multiplayer support)
  • Yoshi’s Story
  • Mario Tennis
  • Ocarina of Time
  • Dr. Mario 64
  • Mario Tennis
  • Sin and Punishment
  • WinBack

Als klap op de vuurpijl zijn er nog meer titels onderweg zoals The Legend of Zelda: Majora’s Mask en F Zero. Naast de titels verschijnen er ook Nintendo 64 en Mega Drive controllers om volledig in stijl aan de slag te gaan met de klassiekers.

Welke game zie jij het liefst verschijnen via de uitbreidingspas van Nintendo Switch Online?

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation