Background

Ghost Recon Frontline aangekondigd

Ghost Recon Frontline

Ubisoft heeft Ghost Recon Frontline aangekondigd. Het is een free-to-play Battle Royale spel met meer dan 100 spelers per ronde. De eerste test vindt spoedig al plaats. Deze is alleen speelbaar via PC van 14 tot 21 oktober.

Ghost Recon Frontline is in ontwikkeling bij Ubisoft Bucharest, dezelfde studio die ook heeft gewerkt aan Wildlands en Breakpoint. Het is de eerste Ghost Recon game die gratis wordt aangeboden. Frontline biedt spelers een compleet nieuwe manier om aan de slag te gaan met de tactische shooter franchise.

De game speelt zich af op het fictieve eiland Drakemoor, een open wereld met veel herkenningspunten en verschillende vegetatiegebieden. Er wordt een breed scala aan tactische hulpmiddelen aangeboden waarmee spelers veel vrijheid krijgen in hun aanpak tijdens de verschillende gamemodi. Expedition is het paradepaartje van Frontline. In deze mode spelen meer dan 100 spelers in groepjes van drie in een wereld zonder krimpende cirkel. Groepjes moeten informatie bij elkaar sprokkelen om een dropzone te vinden en een extractie op te roepen. Zodra dit is gelukt krijgen alle spelers de locatie te weten. Er kan maar één squad levend weg. Ubisoft introduceert de andere speelmodi rondom de lancering van de game.

Er worden verschillende klassen beschikbaar gesteld, waarbij er drie al speelbaar zijn in de eerste test. Dit zijn de volgende:

  • Assault – Gespecialiseerd op korte afstand en algemene vaardigheidsmanoeuvres.
  • Support – superieure bescherming met versterkingsmogelijkheden.
  • Scout – Kan gebieden verkennen en vijanden en vijandelijke squads onthullen en lastigvallen.

De eerste gesloten test vindt plaats vanaf 14 oktober tot 21 oktober 2021 op PC. Je kunt je hier aanmelden voor deze test. De game verschijnt uiteindelijk op PC, Playstation 4, 5, Xbox One, Series X|S en Ubisoft Connect. Er is nog geen release datum bekend gemaakt.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation