Background

Riders Republic gratis speelbaar vanaf 21 tot 27 oktober

Riders Republic

Iedereen mag vanaf 21 oktober tot 27 oktober gratis aan de slag met Riders Republic vóór de release van de game op 28 oktober. Voortgang mag je meenemen naar de volledige game. Je kunt de game zelfs winnen.

Riders Republic is Ubisoft’s nieuwe unieke Open-world Extreme Sports game. De game verschijnt op 28 oktober, maar nog vóór de release van iedereen een week lang gratis aan de slag met de game. Je kunt gedurende de week maximaal 4 uur spelen. Al je voortgang mag je meenemen naar de volledige versie. Tevens worden de spelers gedurende de Trial Week uitgedaagd om deel te nemen aan de ‘Mad Challenge’.

De Mad Challenge ontgrendel je door de introductie van de game door te spelen en vervolgens minimaal 20 sterren te behalen. Vanaf dit moment speel je Shackdaddy’s Exclusive Multiplayer Contest vrij. Deze geeft je toegang tot de Mass Race. Spelers die in de top 10 eindigen van deze race doen mee aan een willekeurige trekking. Eén speler uit deze trekking wint een custom Canyon x Riders Republic fiets en de Gold Edition van de game. Andere winnaars krijgen ook de Gold Edition van de game. Check de wedstrijd pagina om je aan te melden voor de race.

Tijdens de Trial Week krijgen spelers toegang tot alle vijf de carrière progressies en verschillende multiplayer modi waaronder de Mass Races, Versus Mode, Tricks Battle en Free for All.

Riders Republic verschijnt vervolgens op 28 oktober voor Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox One, Stadia en PC via Epic Games en de Ubisoft Store. De trial is ook op alle platformen beschikbaar vanaf 21 oktober.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation