Background

Spider-Man: No Way Home krijgt laatste trailer

no way home

Sony Pictures Entertainment heeft een final trailer uitgebracht voor Spider-Man: No Way Home! Deze trailer laat een boel nieuwe scenes zien, met wat toffe verrassingen voor de fans.

In deze nieuwe clip zien we alle schurken die eerder al deels aangekondigd werden. Doctor Octopus speelt een erg grote rol in de nieuwe trailer en waarschijnlijk dus ook in de uiteindelijke film. Het lijkt erop dat hij niet direct dé schurk wordt voor No Way Home. Een hint naar de andere Spider-Man zien we nog niet, alhoewel die kans er wel dik in zit. Ook zien we nog geen hint voor Tom Hardy’s Venom, die wel ergens nog een connectie zal moeten gaan krijgen met MCU’s Spider-Man. Fans lijken vooral enthousiast over het design van de Green Goblin!

Tom Holland gaf in eerdere interviews al aan dat waar de vorige Spider-Man films nog best vrolijk en positief waren, dit deel juist erg donker en pessimistisch ingesteld gaat zijn. Spidey zal flink getest worden en heeft van alle kanten een boel prikkels om mee te dealen! Hoe dan ook, de trailer belooft bijna om misschien wel de meest complete en spannende Spider-Man film ooit te worden. Daarbij mag sowieso gezegd worden dat Tom Holland misschien wel voor de meeste mensen al favoriet was. Hij past gewoonweg erg goed bij het imago van Spidey. Laten we hopen dat we op 17 december weer massaal de bioscopen in mogen om deze film te bekijken!

Kijk jij uit naar No Way Home? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation