Background

Xbox viert dode consoles met een poster

Kennen we ‘m nog? De befaamde Red Ring of Death? De eerste lichtingen van de Xbox 360 werden geplaagd met foutjes die leidde tot een vroegtijdige dood voor veel systemen. De fout werd al snel opgemerkt door een bijna volledig rode kring om de power-knop.

Deze rode ring kreeg de naam Red Ring of Death. Het was een rode kring en het stond symbool voor niets anders dan de dood van de Xbox 360 console. Niet per se de dood van de console in het algemeen, maar puur voor de dood van die desbetreffende unit. Gelukkig deed Microsoft er niet heel moeilijk over. Stuur je doos op en ze stuurde binnen een paar weken een gerepareerde doos terug. Fans die langer sukkelde met de rode ring, of last hadden van terugkerende rode ringen, kregen zelfs op een later tijdstip een Elite versie teruggestuurd om het probleem voor eens en altijd te verhelpen (hopelijk).

Tegenwoordig zijn we hopelijk een beetje bijgekomen van onze grootste tiener-angst. Geen Halo kunnen spelen in het weekend met de boys omdat je Xbox spontaan geen zin meer had om te bestaan was een angst voor iedereen. Vandaag kunnen we er gelukkig een beetje om lachen. Microsoft ook. Daarom hebben ze een poster uitgebracht om jouw grootste angst van meer dan 10 jaar geleden te vereeuwigen aan de muur.

Red Ring of Death

Waar we vroeger posters ophingen van enge monsters, spoken en onze favoriete griezelfilms, griezelen we nu bij het aanzicht van een Red Ring of Death. Wil je er eentje kopen? De poster is verkrijgbaar via de Microsoft Gear Store.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation