Background

next-gen destructie met een nieuwe Twisted Metal

Twisted Metal

Er gingen al een tijdje geruchten rond; er zou namelijk een nieuwe Twisted Metal in de maak zijn. Nu heeft Sony dit zo goed als officieel aangekondigd tijdens CES 2022.

Twisted Metal was in mijn jongere jaren, toen ik nog een Playstation 1 had, één van de meest unieke games die ik toen kon spelen. Sony kondigt nu, na tientallen jaren, eindelijk een nieuwe game aan. Er is verder geen enkele informatie beschikbaar over hoe de game officieel zal heten, of hoe de gameplay eruit komt te zien. Wel weten we dat de game hoogstwaarschijnlijk ontwikkelt zal worden door Lucid Games, bekend van onder andere Destruction AllStars. Deze game was helaas geen succes, omdat de formule niet helemaal aansloot bij wat potentiële fans in gedachten hadden. Ook was de gameplay vrij snel ‘oud’.

Zet je tanden nog maar niet op een 2022 release, denk eerder aan een 2023 of 2024 release. Hopelijk kunnen we wel snel een eerste blik krijgen op hoe de nieuwe Twisted Metal eruit gaat zien. Tevens zou een officiële benaming ook tof zijn. Toch interesse in hoe Twisted Metal nog eens speelde in het verre verleden? The Completionist heeft een terugblik voor je in petto:

Kijk jij uit naar een nieuwe car destruction game? Laat het ons weten in de reacties hier beneden of op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation