Background

Kirby and the Forgotten Land verschijnt op 25 maart

Kirby and the Forgotten Land

Nintendo legt langzaam de kaarten voor 2022 op tafel. De eerste grote kaskraker verschijnt later deze maand, maar de volgende staat ook bijna klaar! De 3D Kirby game verschijnt al op 25 maart 2022.

Kirby is een tijdje weg geweest, maar het lijkt er op dat de comeback een zeer speciale gaat zijn. Geen 2D avontuur meer, althans voorlopig niet. Want Kirby and the Forgotten Land is een volwaardig 3D avontuur op de Nintendo Switch. Je kunt de game ook lekker samen spelen. Nitendo heeft gisteren namelijk een video uitgebracht die iets dieper ingaat op de co-op gameplay en co-op krachten.

De trailer sluit af met eigenlijk het belangrijkste nieuws. We zien namelijk een release datum in beeld. Nog vóór de winter voorbij is, mogen we aan de slag met de 3D Kirby op de Nintendo Switch.

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation