Background

Marvel’s Moon Knight krijgt eerste trailer en datum

Moon Knight Poster

Moon Knight wordt de nieuwe Disney+ serie voor Marvel. De serie krijgt een eerste trailer, evenals een release datum van 30 maart. De serie zal vanaf dat moment te streamen zijn via de dienst!

In deze eerste trailer zien we acteur Oscar Isaac (Dune, Star Wars) als Marc Spector, die door het leven gaat als iemand met psychische probleempjes. Moon Knight is voor velen een nog relatief onbekende eigenrechter, maar de serie ziet er veelbelovend uit, evenals het pak voor de vigilante!

Marvel wilt met deze serie iets nieuws en unieks doen, een sterkere focus op de psyche en een schurk die anders te werk gaat dan dat wij gewend zijn van Marvel. Complexe identiteitsproblemen worden zelden goed op het witte doek gebracht, dus veel mensen zijn erg benieuwd naar het acteerwerk van Oscar Isaac en het schrijfwerk van Marvel in deze serie.

Op 30 maart 2022 kunnen jullie allemaal genieten van Moon Knight via Disney+. Heb jij er al zin in? Laat het ons weten op Facebook!

Over intheGame

Binnen de bloeiende omgeving van elektronisch entertainment is intheGame een waardevolle entiteit en een integraal onderdeel van het dynamische ecosysteem van iTGmedia. Sinds zijn oprichting heeft intheGame zich gevestigd als een toonaangevende gemeenschap binnen de wereld van gaming en elektronisch amusement, gedreven door een passie voor het delen van actueel nieuws en boeiende content.

intheGame zoekt jou

Ben jij geïnteresseerd in het versterken van ons team?
 Dan zijn we op zoek naar jou!

Join de community

Wij delen onze passie graag met jou op zoveel mogelijk manieren. Volg ons op onze kanalen!

Hostingbeheer & sponsor:

Login to enjoy full advantages

Please login or subscribe to continue.

Go Premium!

Enjoy the full advantage of the premium access.

Stop following

Unfollow Cancel

Cancel subscription

Are you sure you want to cancel your subscription? You will lose your Premium access and stored playlists.

Go back Confirm cancellation