19 april 2024

Marvel’s Moon Knight krijgt eerste trailer en datum

Moon Knight Poster

Moon Knight wordt de nieuwe Disney+ serie voor Marvel. De serie krijgt een eerste trailer, evenals een release datum van 30 maart. De serie zal vanaf dat moment te streamen zijn via de dienst!

In deze eerste trailer zien we acteur Oscar Isaac (Dune, Star Wars) als Marc Spector, die door het leven gaat als iemand met psychische probleempjes. Moon Knight is voor velen een nog relatief onbekende eigenrechter, maar de serie ziet er veelbelovend uit, evenals het pak voor de vigilante!

Marvel wilt met deze serie iets nieuws en unieks doen, een sterkere focus op de psyche en een schurk die anders te werk gaat dan dat wij gewend zijn van Marvel. Complexe identiteitsproblemen worden zelden goed op het witte doek gebracht, dus veel mensen zijn erg benieuwd naar het acteerwerk van Oscar Isaac en het schrijfwerk van Marvel in deze serie.

Op 30 maart 2022 kunnen jullie allemaal genieten van Moon Knight via Disney+. Heb jij er al zin in? Laat het ons weten op Facebook!

Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege of Apex Legends. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Bekijk alle berichten van Malvin Schuivens →